Bredbånd bedrift

GP Dataservice har i mange år bygd eget fibernett. Der vi ikke har egen dekning har vi samarbeidsavtaler med en mengde store og små leverandører. Dette medfører at vi i tillegg til å være en leverandør av rå Internettaksess, også fremstår som en «one shop leverandør». Vi tar oss av ditt totalbehov og tar fult ansvar for alle delene som inngår i leveransen. Vi har muligheter til å levere i hele Norge, med primærfokus på Østfold.

Fra de minste til de største. Vi våger påstanden om at vår størrelse er vår styrke. Vi er små nok til å bry oss og være fleksible, men store nok til å kunne levere og drifte større og avanserte løsninger. Av større bedrifter som har valgt GP Dataservice nevner vi gjerne: Nexans, Institutt for energiteknikk, Høgskolen i Østfold, Glomma Papp, GG-gruppen, Halden Kommune, Fresenius Kabi. Av de litt mindre kundene finner vi bl.a Stamsaas, HABO, Rakkestad Energi, Nor-Trapp.

Alle våre Internett bedriftsabonnenter inkluderer NETS tilgang, lokal support, enkel brannmur, og nødvendig antall faste offisielle IP adresser. For mer avanserte kunder leverer vi også avansert brannvegg, VPN, telelosji, mørk fiber, lag2 forbindelser mm.

Bygging av Infrastruktur GP Dataservice har opp igjennom årene opparbeidet seg god erfaring på utbygging av infrastruktur. Enten i egen regi eller for andre. Vi har et komplett entreprenørteam som behersker både blåsing av fiber, montering av radiosamband, fiberterminering etc. Vi kan levere nøkkelferdige nettanlegg til konkurransedyktige priser.

Boligsammenslutninger og VA lag. Er du en nøkkelperson i en samling boenheter er vi interessert i å komme kontakt med deg. Vi har bygd fiber til hundretalls hytter, leiligheter og eneboliger og har unik kompetanse på hvordan slike prosjekter kan gjennomføres. Vi anbefaler at du tar kontakt så tidlig som mulig i planleggingsfasen.

Operatører For operatører tilbyr vi fult spekter av operatørtjenester. Som Wholesale, L2 forbindelser, Mørk fiber, telelosji etc.

 

Bestillingsskjema bredbånd bedrift.